Open doors: 20:00
ZAGAN: 20.30 – 21.00
MB Project: 21.10 – 21.50
DAYS OF CONFUSION: 22.00 – 23.15
Intrare: 25 lei

In data de 2 Mai, in Club Control, formatia bucuresteana de progressive metal/djent, Days Of Confusion, lanseaza un nou videoclip “Kagemusha”, piesa care apare pe ultimul albumul al trupei – “Yin & Out”.
Mesajul videoclipului reprezinta un memento al faptului ca orice drum in viata este lung si cere sacrificii, insa este presarat cu momente frumoase si reusite, care sunt de fapt motivul pentru care o trupa merge inainte.
Sursa de inspiratie a piesei, este filmul omonim al celebrului regizor japonez, Akira Kurosawa. Tema filmului trateaza sindromul impostorului, reprezentat de catre un hot de rand ce devine sosia unui conducator de clan decedat, in Japonia secolului 15. Pe parcursul filmului, hotul este macinat de constiinta, deoarece stie ca este doar un impostor si in final se elibereaza de masca nedorita, murind eroic in lupta – sacrificiul suprem oferit clanului pe care a simtit ca l-a inselat atat timp.
Videoclipul este realizat in colaborare cu Ekous Film, iar evenimentul este produs de catre Dark Side Entertainment.

Mai multe pe:
https://www.youtube.com/user/DaysOfConfusionVEVO
https://www.youtube.com/user/DaysOfConfusionTV
https://www.facebook.com/DAYS.OF.CONFUSION.OFFICIAL.PAGE
………………………………………………………………………………

MB PROJECT
Trupa a luat nastere din initiativa lui Mihai Barbu in toamna anului 2017. Aceasta si-a creat propriul stil muzical prin imbinarea elementelor de progressive si ambient metal, reusind astfel sa aibe un sunet modern si complex. Mbp isi propune ca in cel mai scurt timp sa lanseze albumul de debut ce va contine un material muzical cu durata de peste 80 de minute. Piesele ataca un subiect delicat, si anume conflictul interior al artistului si pacea regasita odata cu finele compozitiei.
Mbp inseamna:
Mihai Barbu – voce/chitara
Livia Iancu – chitara
Theodor Goian – sintetizator
Adrian Cosma – chitara bas
Tudor Alexandru – percutie
https://www.facebook.com/mihaibarbuproject/
https://www.youtube.com/channel/UCnSzRV41O4HwbBALSip7pFA
……………………………………………………………………………

ZAGAN:
Proiectul Zagan a inceput in toamna anului 2015 si a fost definitivat din punct de vedere al membrilor trupei in 2016 cand, langa Balze ( voce ), Ridu ( tobe ) si Vlad ( chitara ) se alatura Pavel ( bass ) si Matei ( chitara ). Odata cu aparitia membrilor noi, stilul muzical al
trupei suporta modificari, fiind asimilate influente progressive-metal. Primul material discografic Zagan urmeaza sa fie lansat in vara anului 2018, din acesta facand parte si cele 3 piese deja lansate.
https://www.facebook.com/trupazagan/
https://www.youtube.com/watch?v=TqWLQvfGFKM

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.