Refuge (Heavy Metal / Germania), au anuntat un nou album pentru data de 8 iunie prin casa de discuri Frontiers Music srl.
Trupa este formata din acelasi line-up pe care l-a avut Rage in perioada 1987-1994 si anume: Peavy Wagner voce si bass, Manni Schmidt la chitara si Christos Efthimiadis la tobe.

Dupa 1994 cei trei au luat-o pe cai diferite. Peavy a ramas in Rage, Manni a plecat la Grave Digger iar Christos la Tri State Corner. Dupa o perioada lunga in care au pierdut contactul intre ei, s-au reintalnit in 2014 si au decis sa faca un show secret sub numele “Tres Hombres” in orasul lor natal Herne (Germania). Show-ul nu a fost unul promovat ci s-a bazat doar pe metoda mouth to mouth, ca mai apoi sa se extinda pe retelele de socializare astfel incat la ora inceperii concertului in sala se aflau 1200 de oameni.
Baietii au cantat cele mai cunoscute piese din perioada cand erau impreuna in Rage si s-au bucurat de fiecare secunda.Asa s-a nascut ideea de a forma o noua trupa: Refuge.

Peavy Wagner voce si bass a declarat:

“The band sounds nearly the same like back then, maybe a bit more relaxed, mature, with more individual experience.But the general vibe is still the same. We know each other blindly. In order to write the songs, we created the same set-up we had 30 years ago. We rented the same rehearsal room and jammed together in a live situation and the magic was back! I’m glad that we could use and finalize some of our ideas from back then, stuff that we couldn´t use in that days for several reasons. The song “Waterfalls”, for example, was always one of my unfinished favourites. I´m proud we were able to bring it to light now, finally!”

Tracklist :
01. Summer’s Winter
02. The Man In The Ivory Tower
03. Bleeding From Inside
04. From The Ashes
05. Living On The Edge Of Time
06. We Owe A Life To Death
07. Mind Over Matter
08. Let Me Go
09. Hell Freeze Over
10. Waterfalls
11. Another Kind Of Madness (Bonus Track)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.