SCANDAL (Bacau RO / Londra UK)
https://scandalstreetpunk.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/scandalstreetpunk/

DAMAGE CASE (Bacau / Bucuresti RO)
https://damagecase.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/DamageCaseBand/

MAGAZINU’ 51 (Pitesti / Bucuresti RO)
https://magazinu51.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/Magazinu51/

SCANDAL este, alaturi de Zob, probabil cea mai reprezentativa trupa punk rock romaneasca inca activa. Dupa ce trupa s-a relocat la Londra si-a lansat un album excelent, extrem de bine primit de media si de public, a venit vremea sa se intoarca acasa si sa aniverseze alaturi de prieteni cei douazeci de ani petrecuti in slujba muzicii de protest.

Nemuritorul imn punk anti-militie “Patrula” se va auzi din nou la Bucuresti, alaturi de piesele de pe noul album “On a Roll”. Va fi o adunare intre si pentru prieteni vechi si noi, pentru ca nimeni nu este ilegal, toata lumea e binevenita, oameni care ii cunosc pe ‘scandalagii’ sau vor sa ii cunoasca acum.

O aniversare de 20 de ani e ca o viata de om, cu bune si cu rele, si ne dorim sa ne aducem aminte despre cum era, cum e si cum va fi impreuna!

Pe 2 iunie, adunarea se da la Quantic pentru ca “E vreme, vreme de Scandal”.

Evenimentul aniversar este un concert exclusiv, cei patru ‘scandalagii’ vor veni direct de la Londra pentru aniversare. Alaturi de Scandal vor evolua doua dintre cele mai efervescente trupe romanesti, cu acelasi tip de spirit si etica, Damage Case si Magazinu’ 51.

Biletele sunt disponibile in exclusivitate pe www.iabilet.ro – primele 50 de bilete la pretul special de 30 de lei sunt deja sold-out, in aceast moment pretul biletelor este de 40 de lei pana pe data de 31 mai, urmand ca la intrare, in ziua concertului, biletele sa coste 50 de lei.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea.

Concertul aniversar SCANDAL este o productie Axa Valaha Productions cu sprijinul Metalfan Romania, METALHEAD, Sport Total FM, Green Sound Team, Midnight Burst, Din Întunerec, UndergroundMusic.

Scandal 20 ani Poster Punk

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.