Specialistii in stoner-meets-grunge, italienii de la Monolith Grows! (Ex Monolith) au lansat astazi un nou album prin casa de discuri Burning Wax Productions.

“Black and Supersonic” caci asa se numeste albumul, este un mix de stoner si grunge, un amalgam de violenta si furie.

It’s Seattle that projects itself into the hyperspace, into the cold lunar deserts, through rains of monolithic meteorites. It’s a comics tribute to the superheroes of Rock’n’Roll, to the fallen deities but also a grim and grotesque look at the contemporary society.
“Black and Supersonic” is the first chapter of a marvellian saga and its protagonists are scratchy riffs, edgy rhythms and a powerful and cornellian voice.

1. You’re Gone
2. Ultraviolet In The Clear Sky
3. Satan Monday Bureau (feat. Joe Mora / HOBP)
4. Interlude with Synths and Clean Guitars
5. Here Comes The Hero
6. Silly Gods
7. So Fresh!
8. Low
9. Above The Doubts
10. Empire Of Dirt

Proiectul Monolith Grows! a prins contur in 2013 si tot in acelasi an a aparut si primul EP “Louder”.

Apoi la doi ani distanta, in primavara lui 2015, apare primul full-length intitulat “Even More” prin casa de discuri Hazy Music.

Cei patru baieti din Modena, au impartiti scena pana acum cu nume grele ca Brant Bjork, Stoned Jesus, Yawning Man, Monkey3, The Cosmic Dead,  Samothrace,  Mothership,  The Ghost Inside si multi altii.

Band Members:
Andrea Marzoli – voce, chitara
Riccardo Cocetti – tobe
Max Codeluppi – chitara
Enrico Busi – bass

Ultimul album poate fi ascultat mai jos, in playerul Bandcamp.

Monolith Grows! Album Cover

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.