Nuu…Celebrul actor Danny Trejo nu a abandonat filmele de actiune pentru a se apuca de muzica.Nu.

Danny Trejo este o trupa de Hardcore Punk ce vine din Italia, din “inundata” Venetie mai exact. Cei 6 (da ai citit bine) italieni activeaza sub acest nume din 2011, provin din diferite trupe de HC Punk (Talco, Slander, Los Fastidios, Gonna Fall Hard, Inerdzia, Discomfort, Santa Banana) si au ajuns deja la cel de-al treilea album.

“Another Trejo’s Night”
caci la acest album ne referim, a aparut pe 27 octombrie 2017, are 12 piese si o durata totala de aproximativ 20 minute si poate fi achizitionat prin Indelirum Records.
Deci iti dai seama despre ce vorbim? 12 piese in 20 minute?

Intreg albumul este foarte rapid, simplu, direct si melodios. Faptul ca se canta in formula de 6 se simte imediat. Riff-urile sunt devastatoare (si e si normal sa fie asa cand ai trei chitare), iar backing vocals-urile sunt omniprezente ceea ce pentru iubitorii genului este perfect.

Productia este si ea una reusita. Sunetul este extrem de clar, fiecare instrument se aude foarte bine (de notat riff-ul a la Iron Maiden pe piesa “XIII”).

Piesele curg rapid una dupa alta, incat abia mai apuci sa respiri. Nu exista break-uri, nu ai parte de niciun intro mai lejer, nu tu 15 secunde de mid-tempo. Nimic. Doar riff-uri agresive si ploaie de lovituri…. Furia se simte la tot pasul, iar tu esti mutilat cu macheta dupa bunul plac al celor 6, caci nu ai nicio sansa sa scapi.

DannyTrejo band

Ce ar mai fi de adaugat inainte sa te bagi la ascultat? Albumul a fost inregistrat, mixat si masterizat de Luca Spigato si Danny Trejo in studiourile La Distilleria, Bassano Del Grappa, Italia (aprilie 2017- mai 2017) iar de artwork s-a ocupat Andrea Corefolio Berton.
Si poate un sfat: ai grija la drum si radare daca asculti albumul asta in masina ;).
Top tracks: “Death To Our Enemies”, “Nuclear Holocaust”, “Depressed Generation”.

Tracklist:
Forced Evolution
Distorted Reality
Depressed Generation
Death To Our Enemies
Ready For War
Gold Digger
Fight The Scum
Hungry Parasites
Nothing To Live For
Abort Everything
Nuclear Holocaust
XIII

Band Members:
Netti – voce
Ferra – tobe
Samall – bass
Dema – chitara
Scrutinio – chitara
Lippo – chitara

Nota album: 8/10
Stil: Hardcore / Punk / Trash
Anul aparitiei: 2017
Casa de discuri:
Indelirum Records / Mustard Mustache

Danny-Trejo-Another-Trehos-Night-Album-Cover

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.