Support:
Online Presale: First 25 Tickets – 20 Lei
https://eventbook.ro/music/bilete-zilpzalp-bastos-zero-fox-given
After Presale and @ the Door – 25 Lei

Doors Open @ 18:00
ZilpZalp @ 21:00
Bastos @ 20:00
Zero Fox Given @ 19:00

7inc organizeaza marți, 24 iulie, concertul nemtilor ZilpZalp. In deschidere vor canta Bastos si Zero Fox Given. Evenimentul va avea loc pe terasa Clubului Quantic incepand cu ora 18.

ZilpZalp este o trupa punk din Dortmund, Germania. In stilul lor se regasesc pasaje progressive imbinate si acompaniate de voce screamo. Trupa ZilpZalp are doua albume dintre care primul este un demo care conține 2 piese si care este lansat in vara anului 2015 (https://zilpzalp.bandcamp.com/album/demo) iar al doilea album, respectiv ultimul, in septembrie 2017 (https://zilpzalp.bandcamp.com/album/auf-den-versen). Cateva teme abordate de acestia sunt: dreptatea, opinia, singuratatea, trecutul si compromisul, frica de consecinte si efectele ei, normalitatea, sentimentele si orizonturile personale.

Bastos este o trupa screamo din Bucuresti, Romania. Tendinta generala a trupei este emo-punk. Bastos a avut numeroase concerte in orașul natal, in orasele din tara dar si in afara granitelor. Materialul lor discografic cuprinde doua albume dintre care primul este un Split realizat împreuna cu Pandrea, in septembrie 2014, intitulat „Split 7” (https://bastosmove.bandcamp.com/album/split-7-w-pandrea), iar ultimul album este lansat in luna martie a anului 2017 si se numește ”Second Favourite Person” (https://bastosmove.bandcamp.com/album/second-favourite-person).

Zero Fox Given este o trupa pop punk noua din Bucuresti, Romania. Aceasta a fost fondata in 2018 iar singurul lor material care poate fi gasit online este piesa „Lanțul Coincidentelor” (https://www.youtube.com/watch?v=UN-Di3DW9oA). Principalele influente sunt trupele A Day To Remember, Neck Deep, State Champs, The Story So Far, Sunrise Skater Kids.

7inc este o comunitate care sustine si promoveaza muzica underground din Romania prin fonduri proprii, din pasiune pentru muzica, din dorința de a ajuta, dezvolta si extinde ideea de colectiv al underground-ului. Comunitatea este o fuziune dintre 0331 Records (record label), Code Forge (web development and online solutions), HC|RO (booking), Headfullofnoise (community outreach), Psychedelicious (event planner), VZR Graphics (artwork and graphic design).

ZilpZalp [GER]
Punk / Progressive / Screamo
https://www.facebook.com/Zilpzalps/
http://zilpzalp.bandcamp.com/

Bastos [ROM]
Emo / Screamo / Punk
https://www.facebook.com/bastosmove/
https://bastosmove.bandcamp.com/
http://bastosmove.tumblr.com/

Zero Fox Given [ROM]
Pop / Punk
https://www.facebook.com/ne.doare.la.vulpe/
https://www.youtube.com/watch?v=UN-Di3DW9oA

ZilpZalp [GER]-Bastos-Zero Fox Given
Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.