Trupa timisoreana de Black Metal, Ordinul Negru se afla pe ultima suta de metri pana la lansarea noului album, “Faustian Nights”, care se va produce pe data de 30 Iulie prin intermediul Loud Rage Music, urmand ca acesta sa fie lansat si prezentat live prin aparitia trupei in cadrul Rockstadt Extreme Fest, vineri, 3 August.

Noul album il urmeaza la distanta de trei ani pe precedentul, “Sorcery of Darkness”, care a avut parte de o receptie deosebita atat din partea presei de specialitate, cat si a fanilor si contine 8 piese cu o durata totala de 47 de minute. Noul material este compus din piese mai scurte si mai dinamice decat precedentele si este fara indoiala cel mai bun din cariera de 14 ani a trupei.

Faustian Nights este disponibil pentru pre-comenzi aici:
– varianta CD: http://shop.loudragemusic.com/ordinul-negru-faustian-nights
– varianta CD editie limitata (cu 4 carti de tarot): http://shop.loudragemusic.com/ordinul-negru-faustian-nights-limited
– varianta digitala: https://loudragemusic.bandcamp.com/album/ordinul-negru-faustian-nights

Dupa ce a lansat primul videoclip oficial pentru o piesa extrasa de pe “Faustian Nights”, “Killing Tristan”,  Ordinul Negru propue acum o noua piesa, “Oculta Kormos”, pe care o puteti asculta mai jos.

Ordinul Negru Faustian Nights
Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.