Dupa patru ani de linsite discografica, canadienii de la Beyond Creation (Progressive/Technical Death Metal) revin cu un nou album!

Botezat “Algorythm” albumul va fi lansat pe data de 12 octombrie 2018 prin intermediul casei de discuri Season of Mist. Materialul a fost inregistrat, mixat si masterizat la The Grid Studio .

Pana atunci va lasam sa vizionati mai jos, in playerul youtube, videoclipul pentru piesa “The Inversion” .

Trupa Beyond Creation a fost formata in 2005 in Montreal, Canada de catre Simon Girard (chitara / voce) si Nicolas Domingo Viotto (chitara).

In primii ani, cei doi nu au gasit muzicienii potriviti pentru a putea duce proiectul si pe scena. In 2008 apare in lineup, ca tobar Guyot Begin-Benoit dar din pacate Nicolas Domingo Viotto paraseste barca, fiind inlocuit cu  Kevin Chartré.

In 2010 apare in peisaj Dominic “Forest” Lapointe (Ex-Quo Vadis, Augury, Teramobil, Premier fragment, Ex-Atheretic) si bass-ul sau cu 6 corzi, iar Beyond Creation sunt gata si pentru live-uri.

Un an mai tarziu, trupa lanseaa primul album intitulat “The Aura” , care devine in scurt timp un mare succes pe scena de prog / techincal death metal.

La sfarsitul anului 2012, tobarul Guyot Begin-Benoit este inlocuit cu Philippe Boucher (Ex-First Fragment, Incandescence, Chthe’ilist, Décombres) si povestea poate continua.

Anul 2013 aduce dupa sine semnarea unui contract cu celebrul label Season Of Mist. Se reediteaza albumul de debut “The Aura” si se pleaca in turneul Decibel Magazine Tour alaturi de Cannibal Corpse, Napalm Death si Immolation.

Cel de-al doilea album Earthborn Evolutionapare spre sfarsitul anului 2013, cu putin timp inainte de plecarea in turneul australian alaturi de Ne Obliviscaris.

Inceputul anul urmator, vine cu schimbari in lineup caci apare un nou bassist in persoana lui Hugo Doyon-Karout. In cautare de noi fani, trupa participa in vara acelasi an la Summer Slaughter Tour alaturi de Arch Enemy, Born of Osiris, Veil de Maya, The Acacia Strain si Cattle Decapitation.

Stati pe receptie, caci Beyond Creation va continua sa striveasca tot ii sta in cale iar noutatile vor veni ca un torent in lunile ce urmeaza.

Tracklist:
1. Disenthrall (1:44)
2. Entre Suffrage Et Mirage (4:20)
3. Surface’s Echoes (6:54)
4. Ethereal Kingdom (5:19)
5. Algorythm (7:40)
6. À Travers Le Temps Et L’Oubli (1:48)
7. In Adversity (3:19)
8. The Inversion (7:26)
9. Binomial Structures (6:32)
10. The Afterlife (5:37)
Bonus tracks
11. Surface’s Echoes (Instr) (6:53)
12. The Afterlife (Instr) (5:37)

Beyond Creation - Algorythm
Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.