Fate Destroyed, gasca americana bazata in Los Angeles, este o creatie a vocalistei Franccesca De Struct. La mijlocul lunii iunie, Fate Destroyed a lansat single-ul “Break Free”, care pana acum a reusit sa stranga peste 250.000 de vizualizari/ascultari via Facebook, Youtube si Spotify.

Dupa un succes atat de rasunator, inregistrat cu “Break Free” iata ca vine si cel de-al doilea single intitulat We Fall“. Ambele piese fac parte de pe viitorul EP al trupei ce se va numi simplu Fate Destroyed.

Despre acest nou single, Franccesca De Struct a declarat:

“We Fall” is a warning to those who spend time consumed by regret. It is a song about looking back at the people, places, and choices that we have made and realizing that while we obsess over things we cannot change, the world continues to turn and pass us by.

EP-ul este o co-productie Fate Destroyed la care se adauga talentul incontestabil al producatorului Carlton Bost (Orgy, Deadsy, The Dreaming).

Mai multe informatii despre acest viitor EP vor fi disponibile in curand.

Fate Destroyed este o trupa care inoveaza extrem de mult, cu influente ce merg de la Deftones la Trivium, trecand pe la Nine Inch Nails. Combina versurile emotionante cu cele brutale, vocea puternica cu chitarele viscerale, creeand in final un atac audio ce batatoreste canalul dintre rock-ul industrial al anilor ’90 si heavy metalul modern.

 
Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.