Grecii de la Lucifer’s Child (Atmospheric Black Metal) au anuntat data apartiei celui de-al doilea album de studio ce se va numi “The Order”. Acesta va fi disponibil incepand cu 9 noiembrie 2018 via Agonia Records.

Trupa ce reuneste membri ai trupelor Rotting ChristNightfall si Chaostar a inregistrat 8 piese noi, reunite sub un frumos artwork semnat Daniele Valeriani (Dark FuneralDissectionMayhem).

Lucifer’s Child este o trupa originara din Atena ce ne gadila timpanele cu un black metal atmospheric. Proiectul a fost initiat in 2013 de chitaristul George Emmanuel (un binecunoscut si prolific chitarist grec, mai ales datorita faptului ca este parte din celebra trupa Rotting Christ) si bassistul Stathis Ridis (membru Nightfall, un alt grup cu state vechi pe scena din Grecia).

Ce doi i-au cooptat rapid pe vocalul Marios Dupont (Karma Violens), pe tobarul Nick Vell (Chaostar) si in 2015 au lansat un prim album intitulat “The Wiccan” care a fost primit excelent de criticii de specialitate.

“The Order” a fost inregistrat, mixat si masterizat in studiourile Pentagram ce ii apartin lui George Emmanuel. Despre viitorul album, chitaristul grec a declarat:

After three years of converging and sculpting our ideas and sounds we are ready to present our second full-length album entitled “The Order”. Lucifer awaits!.

“Viva Morte”, piesa ce deschide albumul, poate fi ascultata mai jos.

Tracklist:
1. Viva Morte
2. The Order
3. Fall Of The Rebel Angels
4. Through Fire We Burn
5. El Dragón
6. Black Heart
7. Haraya
8. Siste Farvel

Lucifer's Child - The Order
Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.