Intitulat “Down Below”, ultimul album al suedezilor de la Tribulation (Heavy/Gothic Metal) a vazut lumina zilei pe 26 ianuarie 2018 via Century Media Records. Acesta este cel de-al 4-lea album al “fantomelor din nord” si ii succede lui “The Children of the Night” aparut in 2015.

La momentul lansarii albumului trupa a declarat urmatoarele:

It has been a long and adventurous journey to arrive at this point and we are proud to introduce you to a new chapter in the band’s history. We would like to thank our producer Martin Ehrencrona who helped us making this reality. You have our deepest gratitude.We hope you will enjoy “Down Below”, see you all on the road soon!

Yours sincerely,
The ghosts from the north

Va reamintim ca “Down Below” este primul album Tribulation cu Oscar Leander (ex-Deathstars) la tobe. V-am tot vorbit despre album, dar surpriza abia acum vine!
Va lasam sa vizionati noul videoclip al suedezilor pentru piesa “Nightbound”!!!

1. The Lament
2. Nightbound
3. Lady Death
4. Subterranea
5. Purgatorio
6. Cries From The Underworld
7. Lacrimosa
8. The World
9. Here Be Dragons

Tribulation Down Below Cover

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.