Alestorm si Skalmold canta pe 27 noiembrie in club Quantic din Bucuresti in cadrului turneului Skalstorm! Primele 200 de bilete costa doar 79 lei.

Alestorm sunt oficial din Perth, Scotia, insa sunt o formatie multinationala avand membri din intregul Regat Unit dar si din Ungaria.
Totul a inceput in 2004 sub numele de Battleheart ce se dorea a fi un proiect de Power Metal, insa artistii au ajuns sa dea nastere la ce se numeste acum Pirate Metal.

Trupa si-a schimbat numele in Alestorm dupa ce a semnat cu Napalm Records. Pana acum Alestorm a lansat 5 Albume, cel mai recent fiind “No Grave But the Sea” si au avut turnee alaturi de formatii precum Korpilkaani, Eluveitie, Belphegor, Finntrol, Epica, Insomnium si multi altii. Alestorm sunt una dintre putinele formatii care incorporeaza elemente de folk, pirate si party metal intr-un mix iesit din comun.

Band members:
Christopher Bowes – voce, keytar
Gareth Murdock – bass, voce
Peter Alcorn – tobe
Elliot Vernon – clape voce
Mate Bodor – chitara, voce

Skalmold se reintorc in Romania din indepartata Islanda. Cu 9 ani de activitate, Skalmold au devenit rapid un nume important al scenei viking/folk metal din Europa. Au cinci albume, dintre care cel mai recent, “Sorgir”, urmeaza sa fie lansat pe 12 Octombrie anul acesta. Un detaliu foarte interesant care ofera un sound unic formatiei, este faptul ca fiecare membru al trupei este si solist vocal.

Skalmold Band

Band members:
Bjorgvin Sigurdsson – voce, chitara
Baldur Ragnarsson – chitara, voce
Snaebjorn Ragnarsson – bass, voce
Thrainn Arni Baldvinsson – chitara, voce
Gunnar Ben – oboi, clape, voce
Jon Geir Johannsson – tobe, voce

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Magazinele Uman si in Statiile de Plata SelfPay din toata tara si au urmatoarele preturi:

– primele 200 de bilete: 79 lei dar nu mai tarziu de 15 octombrie
– presale: 90 lei
– la intrare: 100 lei

Se pun in vanzare doar 800 de bilete.

Un eveniment METALHEAD powered by ROCK FM

Alestorm+Skalmold Bucuresti Poster
 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.