Afire este o trupa de hard rock melodic ce vine din Oulu, Finlanda. Trupa s-a infiintat in anul 2016 atunci cand vocalul Suvi Hiltunen si-a unit fortele cu Antti Leiviskä (ex-Poisonblack, Brüssel Kaupallinen) – chitara, Sami Kukkohovi (ex-Sentenced, KYPCK) – chitara, Harri Halonen – bass si Tarmo Kanerva (ex-Poisonblack), muzicieni cu vechi state din Oulu.

“Let Me Be the One” este primul extras de pe albumul de debut “On The Road From Nowhere” , album prevazut sa apara pe data de 16 Noiembrie prin intermediul casei de discuri Concorde Music Company.

Unul dintre compozitorii acestei piese bass-istul Harri Halonen a declarat:

“Let Me Be The One” is one of the first songs I wrote with our singer Suvi Hiltunen for this band. It might not be the most evident choice as first single amongst the uptempo rock songs on the album, but It does represent well the moodier side of Afire, which is an essential part of what we have to offer.

Asa ca…daca iti plac piesele hard rock solide, catchy, groovy, atunci ttrebuie neaparat sa asculti ce au de spus finlandezii de la Afire.

Asculta single-ul:


Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.