Calamity, thrasherii portoricani vor lansa albumul “Kairos” la inceputurile lui 2019. Ca un teaser pentru noul album, a fost lansat un videoclip pentru primul single, intitulat “The Truth”.

Portoricanii au pornit initial ca un proiect de cover-uri Metallica, dar imediat ce au dispus de compozitii proprii si-au schimbat numele in Hush. Primul concert sub acest nume a avut loc in 2010.

Dupa ce au deschis pentru Skeletonwitch in Puerto Rico, gasca a decis sa adopte stilul thrash metal cu radacini infipte atat in stilul old school dar si in cel actual. In 2014, la cateva luni inainte de lansarea primului lor EP “Let em’ burn”, Hush si-a modificat denumirea in Calamity, una mai apropiata de stilul abordat.

Trupa a lansat un prim full lenght intitulat “Imminent Disaster” pe data de 18 decembrie 2015, acesta sosind la pachet si cu un turneu american ce s-a intins pana in ianuarie 2016.

Acest prim album si single-ul “End Of The Road” le-a deschis multe usi portoricanilor, astfel ca au aparut la o televiziune locala dar si la radio-ul nr 1 din Puerto Rico ,“La Mega”. In acelasi an, au plecat in cel de-al doilea turneu american, turneu intitulat “Northern Disaster” si au deschis pentru Nervosa la show-ul sustinut de brazilience in Puerto Rico.

In 2018, Calamity au sustinut un show in cadrul festivalului Open-Air Festival Full Terror Assault din Illinois.

Calamity-The-Truth
Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.