Discografia Iron Maiden a beneficiat de numeroase reeditari in ultimii ani, dar in format vinyl. A venit randul acum formatului CD sa beneficieze de acest lucru.
Sub titulatura “The Studio Collection – Remastered” vom avea parte de cele 16 albume de studio ale britanicilor de la Iron Maiden remasterizate si asta destul de curand, incepand cu data de 16 noiembrie 2018.

La aceasta data, cei de la Parlophone Records vor lansa primul batch ce va contine 4 albume si anume: “Iron Maiden”, “Killers”, “The Number Of The Beast” si “Piece Of Mind” urmand ca la anumite intervale de timp sa fie lansate si restul (datele si continutul fiecarui batch le aveti in lista de mai jos).

De notat ca pentru acest prim batch, pentru albumul “The Number Of The Beast” vor fi disponibile doua variante: digipack simplu sau in varianta collectors box (va avea in plus o figurina si un patch exclusiv).

Referitor la aceasta reeditare a discografiei Iron Maiden, bassistul si fondatorul trupei Steve Harris a declarat:

We’ve wanted to revisit these for a long time and I was delighted with the remastering we did in 2015. I thought it was the best that our albums have ever sounded and it was only right that we made them available on CD now too.

16 noiembrie 2018 :
“Iron Maiden”, “Killers”, “The Number Of The Beast” (digipack simplu sau in varianta collectors box) si “Piece Of Mind”

Februarie 2019 :
“Powerslave”, “Somewhere In Time” (digipack simplu sau in varianta collectors box), Seventh Son Of A Seventh Son” si “No Prayer For The Dying”

Aprilie 2019 :
“Fear Of The Dark” (digipack simplu sau in varianta collectors box), “The X Factor” , “Virtual XI” si Brave New World”

Iunie 2019 :
“Dance Of Death”, “A Matter Of Life And Death” (digipack simplu sau in varianta collectors box), The Final Frontier” si “The Book Of Souls” (care nu este masterizat, dar este disponibil pentru prima data in digipack)

Pentru precomenzi gasiti toate detaliile pe magazinul online Iron Maiden.

Noi vrem…Voi?

Iron Maiden Digipack 1

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.