Ai visat vreodata ca erai intr-o masina ce goneste cu 150 km/h si ca nu mai aveai frane? Ai ascultat vreodata Slayer dar pe speed up?

Cam asa suna “Exomancer”, cel de-al treilea album al proiectului solo canadian Haiduk, album ce va vedea lumina zilei pe data de 17 octombrie 2018.

This will be the ultimate Haiduk album. It brings together all the best elements of the previous releases. A lot of attention to detail. Tons of dual guitar polyphony that creates a constant evil atmosphere.

Cand spunem Haiduk spunem de fapt Luka Milojica caci el este omul bun la toate din spatele acestui proiect interesant. Multi dintre voi poate strambati din nas cand auziti de astfel de proiecte solo, dar va asigur ca nu este cazul aici.

Luka Milojica

Inca de la primele acorduri de pe “Death Portent” si apoi, timp de 30 de minute avem parte de un black metal extrem de brutal, veninos, bine construit, bantuit pe alocuri de anumite influente death metal.

Albumul asta te va seduce in primul rand prin intensitate, prin riffurile variate, ascutite, care iti bombardeaza timpanele la foc automat dar si prin agresivitatea tobelor. Vocea tenebroasa, demonica, apare ici si colo dar asta nu este neaparat o problema, caci Luka Milojica este in primul rand chitarist si o dovedeste cu varf si indesat.

Dupa ce ai terminat de ascultat cele 10 piese, esti deja devastat, transpirat si te uiti in jur sa vezi daca nu te urmareste vreun incornorat. Atat este de malefic acest ultim album Haiduk.

“Exomancer” este un album solid si cu siguranta merita ascultat. Albumul poate fi precomandat aici.

Tracklist:
1. Death Portent
2. Unsummon
3. Evil Art
4. Subverse (instrumental)
5. Icevoid Nemesis
6. Doom Seer (instrumental)
7. Pulsar (instrumental)
8. Blood Ripple
9. Once Flesh
10. Crypternity

Band members:
Luka Milojica – toate instrumentele / voce

Nota album: 8 / 10
Stil: Black Metal / Death Metal
Data aparitiei: 17 Octombrie 2018
Artwork: Caelan Stokkermans
Casa de discuri: Haiduk Music Inc.

Haiduk_Exomancer_Album_Cover
Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.