Dupa luni de munca intensa, francezii de la All My Memories (Modern Metal) au lansat un nou album intitulat “Umwelt”. Acesta este disponibil in format fizic (CD) si digital (Bandcamp, Spotify, Deezer, iTunes).

All My Memories este o trupa infiintata in anul 2011 la initiativa celor doi chitaristi Nicolas si Clément. In 2012, francezii au lansat “Artefact” un EP ce contine 6 piese, ca mai apoi in 2013 sa lanseze primul album “Legacy”, un album cu nuante hardcore si metalcore.

In 2016, vocalul Arnaud paraseste trupa, ca urmare a divergentelor muzicale. Intervin mai multe schimbari ceea ce intarzie aparitia celui de-al doilea album. Loïc ii ia locul lui Arnaud, iar Johachim si Florian isi fac loc in line-up la tobe, respectiv bass. In iunie 2017, All My Memories – ce avea acum o componenta stabila – lanseaza videoclipul pentru piesa “Thanatos”, piesa ce face parte de ultimul album “Umwelt”.

Trupa a concertat cu nume mari atat de pe scena de metal franceza cat si de pe cea internationala: Kreator, Moonspell, Black Bomb A, Mass Hysteria, Kreator, Loudblast sau The Arrs. Dupa anumite schimbari in line-up, au intrat intr-un proces mai amplu de creatie avand ca rezultat noul album.

Pentru fanii Texas In July, Parkway Drive, Thy Art Is Murder, Breakdown Of Sanity..

“Umwelt” Stream Gratuit / Ia-ti copia digitala / fizica

Band Members:
Loïc – voce
Ramzy – tobe
Florian – bass
Clément – chitara
Nicolas – chitara

All My Memories - Umwelt
Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.