Decapitated, Hatesphere si Thy Disease canta la Bucuresti pe 14 noiembrie in Club Quantic. Showul face parte din turneul Anticult Balkan Tour 2018!

Trupele Grimaze si Dehydrated vor canta in deschiderea concertului

Biletele se gasesc pe iabilet.ro , in Magazinele Flanco si in reteaua www.iabilet.ro/retea si pana pe 3 septembrie costa doar 50 lei.

Polonezii de la Decapitated au 7 albume la activ, lansate in cursul celor 20 de ani de activitate. Bazele formatiei au fost puse de fratii Waclaw ‘Vogg’ Kieltyka si Witold ‘Vitek’ Kieltyka. In 2007, Decapitated l-au pierdut pe Vitek, care a murit in urma unui accident. A urmat o pauza, dupa care polonezii s-au intors in 2011 cu un nou album, “Carnival Is Forever”. In 2014 trupa a lansat un nou material discografic, “Blood Mantra”. Discul a primit recenzii foarte bune din partea presei de specialitate, precum si din partea fanilor. Al saptelea album al trupei a fost lansat in iulie 2017 si se numeste “Anticult”. Acesta a facut ca trupa sa fie inclusa in elita death metal a trupelor internationale.

Danezii de la Hatepshere revin in Romania dupa o prezenta la Metalhead Meeting acum cativa ani. Hatesphere sunt din Danemarca si au 20 de ani de activitate pe scena metal timp in care au lansat 9 albume de studio, cel mai recent, intitulat “New Hell” a fost lansat in 2015. De la infiintare au dominat scena thrash din Danemarca fapt ce le-a adus un turneu cu Exodus si aparitii la Wacken Open Air, HellFest si With Full Force.

Au urmat apoi turnee cu Kreator, Behemoth, Morbid Angel si Dark Tranquillity. Dupa succesul din Europa, Hatesphere au avut un turneu in Japonia dar si in China, fiind prima trupa daneza ce sustine un concert in aceasta tara. Cum era de asteptat a urmat un turneu in America de Nord, iar prezentele la festivalurile mari de metal din Europa au devenit constante.

Thy Disease vin tot din Polonia, abordand ca stil un Industrial Death Metal. Formatia a luat nasterea in 1999 avand pana acum 6 albume lansate, ultimul dintre ele fiind “Costumes of Technocracy” in 2014.

Grimaze vin din Bulgara si abordeaza un Death Metal cu influente de Groove pe alocuri. Trupa s-a infiintat in 2013, iar printre artistii care si-au pus amprenta asupra stilului Grimaze se numara Pantera, Gorguts sau Acid Bath. Pana acum au lansat un EP,intitulat  “Grimaze”, in 2016.

Dehydrated vin din Rusia, din indepartata Siberie si abordeaza ca gen Death Metalul, avand-o la voce pe carismatica Ira. Sunt prezenti pe scena din 2008 avand aceeasi componenta de la formare. In cei 10 ani de activitate au lansat 3 albume, primul fiind lansat in 2011, “Duality of Existence”, al doilea, “Zone Beneath the Skin” in 2012 iar cel mai recent, “Awake in Era”, in 2015.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara si au urmatoarele preturi:

– earlybird: 50 lei – pana pe 3 septembrie
– presale: 55 lei – pana pe 14 noiembrie
– la Acces : 60 lei.

Un eveniment METALHEAD powered by ROCK FM

Decapitated Bucuresti Poster
Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.