Imediat dupa lansarea albumului de debut “Towards The Gates Of North” (2016), finlandezii de la Wolfhorde au inceput sa lucreze la cel de-al doilea album de studio intitulat “Hounds Of Perdition”. Noul album ce va fi disponibil incepand cu data de 11 ianuarie 2019 prin intermediul casei de discuri Inverse Records te va scufunda intr-o distopie nihilista a unei lumi aflata pe moarte.

Lumea din “Hounds Of Perdition” este populata de creaturi stranii iar putinii oameni ramasi traiesc inzapeziti pe campuri macabre intr-un imens neant.

Pregateste-te…caci Wolfhorde merge mai adanc, mai profund, in experimentarea lumii muzicii din perpective pe care nu le-ai mai auzit sau vazut.

Pregateste-te…caci Wolfhorde te va surprinde prin varietatea de stiluri muzicale ce merg de la groove la rock, toate acestea fiind completate de o atmosfera cinematica si o productie top class.

Va lasam asadar sa va delectati cu primul extras de pe acest album, “Doctor Of The Plague”, extras ce este insotit si de un videoclip . Filmarile pentru acesta au avut loc in februarie 2018, in Finlanda, in incinta Parcului National Hossa dar si la lacul Julma Ölkky. Enjoy!

“Doctor Of The Plague” este disponibil worldwide pe toate platformele digitale.
Youtubehttps://youtu.be/3gDW3NOl_24
Spotify: https://spoti.fi/2EEUMaF
Deezer: https://www.deezer.com/us/album/75995632
Apple Music: https://apple.co/2yppvD1
Tidal: https://listen.tidal.com/album/96900503
Napster: https://bit.ly/2JbNXMe

Tracklist:
1. Chimera
2. Doctor of the Plague
3. Black Song
4. Towers of Silence
5. Forged in Ice
6. Kill the Light
7. Hounds of Perdition

Wolfhorde Doctor Of The Plague

Wolfhorde Hounds Of Perdition Album Cover
Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.