Nemtii de la Accept au lansat un videoclip inedit pentru piesa “Breaker”. Piesa face parte de pe viitorul material live “Symphonic Terror – Live At Wacken 2017” pe care il vom putea achizitiona incepand cu data de 23 noiembrie 2018 via Nuclear Blast. La ce sa ne asteptam? Pai la doua ore de show pur Accept!

Materialul a fost filmat pe data de 3 august 2017 in timpul legendarului festival W:O:A. Accept a sustinut atunci cel mai mare show din intreaga lor cariera. Peste 80.000 de fani au fost prezenti in fata scenei iar alte cateva mii au fost conectati pe live stream!

Show-ul a fost format din 3 parti. Prima parte a gazduit cateva piese in premiera “Die By The Sword”, “Koolaid” dar si cateva dintre cele mai populare piese Accept printre care amintim“Restless And Wild” sau “Pandemic”.

Partea de mijloc l-a avut in prim plan pe chitaristul Wolf Hoffmann. Acesta, insotit de o orchestra simfonica si a interpretat un best of  al celui mai recent material solo intitulat “Headbangers Symphony” ce include versiuni metal ale celor mai cunoscute compozitii clasice mondiale (Beethoven, Mozart, Vivaldi).

Ultima parte contine piesele consacrate, “imnurile” Accept: clasicele “Princess Of The Dawn”,”Breaker” ,”Fast As A Shark”, “Metal Heart”, dar si piese mai noi “Stalingrad”,“Shadow Soldiers” sau “Teutonic Terror”. Finalul este apoteotic…concertul se incheie cu “Balls To The Walls”, o versiune lunga, cu o durata de nici mai mult nici mai putin de 8 minute!

Accept Symphonic Terror
Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.