Canadienii de la TrollWar (Blackened Melodic Folk Metal) sunt din nou pe picior de razboi si vor lansa in curand un nou album intitulat “Oath Of The Storm” (disponibil din 16 noiembrie 2018).

Canadienii nu au renuntat la radacinile folk metal cele cu ajutorul carora s-au remarcat pe precedentele materiale – EP-ul “Bloodshed Forges” (2011), LP-ul “Earthdawn Groves” (2013) si EP-ul “The Traveler’s Path” (2017) – insa, pe acest ultim disc, sound-ul a evoluat, oferindu-ti o experienta mult mai simfonica.

The new release will be way darker and deeper than “Earthdawn Groves”, but TrollWar is always following the same path. Starting from a blend of blackened folk metal, we worked really hard to develop the melodic and dynamic aspects that forge our sound. Prepare for something really epic. Adding an orchestral aspect to both the album production and live act will be a great phase for us.

Noul album este produs de Christian Donaldson (Cryptopsy, The Agonist, Beyond Creation) si contine 8 piese noi, plus 4 piese remasterizate de pe EP-ul  “The Traveler’s Path” aparut in 2017.

Daca esti fan Wintersun, Ensiferum sau Finntroll, atunci canadienii de la TrollWar o sa-ti placa cu siguranta. Iar ca sa te convingi, ai mai jos un lyric video pentru piesa “Into Shadows” .

3.Into Shadows
4.The Forsaken One
5.In Defiance
6.Hymn For The Vanquished
8.Omens Of Victory
9.Home Of Forbidden Lore
10.Shores Of Madness
11.Winter’s Night

TrollWar - Oath Of The Storm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.