La trei ani si jumatate de la aparitia albumului de debut “Under the Eye of Utu” si dupa luni de munca asidua, francezii de la SunStare (Heavy-Doom/Sludge/Post-Hardcore) sunt gata pentru lansarea unui nou material discografic ce se va intitula “Eroded”.

Noul disc va fi unul self-produced si va putea fi achizitionat incepand cu data de 14 Noiembrie 2018 in format CD Limited Edition, dar si in format digital.

Intre timp, trupa, a dezvaluit doua piese de pe noul album si anume: “1000 Days Of Night” si “Prey For The Sun”, ambele disponibile pe Bandcamp.

Trupa SunStare a luat fiinta in anul 2013 in partea de nord a Frantei.

Chiar daca muzica lor poate fi clasificata ca fiind ceva intre Sludge, Doom sau Post Hardcore, francezii sunt mult mai felxibili, avand o arie larga de influente metalice ceea ce le permite celor 4 membri sa imparta scene cu trupe diverse.

Muzica celor de la SunStare este bazata pe riffuri masive, pe o atmosfera dark si pe o voce saturata care merge cu usurinta de la scream la growl.

Dupa cateva show-uri alaturi de trupe de pe scena metalica din Franta, SunStare lanseaza in 2015 albumul de debut intitulat “Under the Eye of Utu”.

Daca printre trupele tale preferate se regasesc AmenRa, Cult of Luna, Neurosis, Regarde Les Hommes Tomber, The Great Old Ones, atunci SunStare sunt pentru tine.

Sunstare-Eroded-Album-Cover
Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.