Cvintetul suedez Defiatory (Thrash Metal) si-a lansat in mai 2018 via Black Lion Records cel de-al doilea album “Hades Rising”.

Recent, suedezii au filmat un videoclip pentru piesa numarul 3 de pe acest ultim disc, piesa intitulata “King In Yellow”. Videoclipul este filmat de Erik Engbo (Standard Film Team) si poate fi urmarit mai jos in player-ul youtube.

Trupa Defiatory s-a infiintat in 2015 la initiativa chitaristului Ronnie Björnström, cel ce parasise in acea perioada proeminenta trupa de Death Metal Aeon.

Apoi, la scurt timp a fost cooptat Martin Runnzell la voce, iar primul demo track intitulat “Furor Unleashed” a vazut lumina zilei la doar o saptamana de la inceperea colaborarii dintre cei doi.

In 2016, Defiatory a lansat primul album de studio “Extinct” tot prin intermediul casei de discuri Black Lion Records.

Cu noul album, “Hades Rising”, Defiatory continua traditia thrash metal-ului agresiv inceputa cu albumul de debut din 2016. Se remarca totusi o evolutie in ceea ce priveste melodicitatea si ritmicitatea, dar fara a se pierde din chintesenta thrash metal-ului old school, caci suedezii isi trag influentele din zona Bay Area. Si daca tot am vorbit de old school, coperta albumului (pe care o puteti vedea mai jos) semnata de Mika Rudin este din acelasi film.

Band Members:
Martin Runnzell – voce
Ronnie Björnström – chitara
Ludvig Johansson – chitara
Patrik Wall – bass
Jon Skäre – tobe

Tracklist:
1.In Hell
2.Dance of the Dead
3.King in Yellow
4.Stronger Than God
5.Death Takes Us All
6.Morningstar
7.Down to His Kingdom Below
8.Metatron
9.Bane of Creation
10.All That Remains
11.Hades Rising

Defiatory - Hades Rising Cover
Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.