Americanii de la Necropanther vor lansa un nou EP in luna noiembrie a acestui an.

Acesta se va intitula “Oppression”, va contine trei piese ce sunt compuse in intregime de noul membru al trupei, bassistul Marcus Corich.

“Oppression” este inregistrat, mixat si masterizat de Paul Anop si Joe Johnson doi dintre componentii Necropanther.

“Oppression” spune povestea unui artist inchis intr-un lagar de munca astfel incat statul sa-i poata fura operele. Piesele reflecta confuzia, violenta, teroarea si abuzurile institutionale. Sound-ul este un melodic death metal de sorginte americana pura. “Oppression” descrie esecul politic si claustrofobia unei lumi fara intimitate, lipsita de refugiu sau auto-exprimare.

“Oppression” va fi lansat pe data de 21 Noiembrie 2018 pe pagina de Bandcamp a trupei.

Tracklist:
1.The Train
2.The Camp
3.The Fugitive

Componentii trupei sunt muzicieni extrem de experimentati. Haakon Sjogren si Marcus Corich au fondat Havok si au cantat impreuna si in proiectul Moore.

Sjogren, a batut tobele pentru Frozen Eternity si Circaic, ambele originare din Colorado. Pe langa ca este un excelent bassist, Marcus Corich este si un excelent skater. A participat la Vans Warped Tour dar si la alte evenimente de gen.

Paul Anop a fost membru in Spirit Of The Stairs, The Empress si Whalefalls in timp ce Joe Johnson a trecut si el prin Moore dar si prin proiectul metal fusion Wild Game. Inainte de a se muta din Philadelphia in ColoradoJohnson a cantat si a bagat turnee alaturi de power metalistii de la Shadowdance dar si cu Wastoid.
Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.