Roadkillsoda si Damage Case live@ Expirat pe 27 noiembrie

Seara de 27 noiembrie se anunta cu destrabalare si rock’n’roll, alaturi de trupa RoadkillSoda si prietenii lor de la Damage Case, intr-un show care va avea loc in clubul Expirat, Halele Carol din Bucuresti. Acest eveniment este primul concert RoadkillSoda in capitala dupa turneul european al trupei, Stoner Extravaganza European Tour, in care au cantat alaturi de ucrainienii de la Sinoptik.

RoadkillSoda si-a inceput activitatea in 2011, iar pentru cei care au chef de iures, cauta un soundtrack pentru o stare chill sau sunt blocati in paradoxul de la mijloc, sound-ul celor de la RoadkillSoda isi face treaba si gadila starea care trebuie.

Ceea ce a inceput ca un proiect intr-o camera obscura si plina de fum, a devenit treptat o trupa care reprezinta cu adevarat esenta stoner rock-ului, atat local, cat si in afara: vibe-ul anilor ’70 combinat cu riff-uri si solo-uri care iti fac piele de gaina, linii de bass grele, toate presarate cu o voce intensa si ritmuri care iti pun sangele-n mişcare. Combinaţia perfecta care iti ridica starea doar ca sa te izbeasca la urmatorul riff.

Tonul serii va fi dat de catre Damage Case. Formata din dragoste pentru heavy metal, trupa este foarte influentata de acest curent curent si bineinteles, de mult rock & roll.

Cu un background muzical puternic, Dragos (lead guitar/vocals) si Codrin (drums) au pus bazele trupei încă de pe bancile liceului, iar line-up-ul a fost intregit de Nicky (rhythm guitar/backing vocals) si George (bass).

Bilete pentru eveniment sunt disponibile prin iabilet.ro si se pot achiziționa de aici: https://bit.ly/2DQhqM0

RoadkillSoda
Facebook: https://www.facebook.com/RoadkillSoda/
Bandcamp: https://roadkillsoda.bandcamp.com/
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCcrLI87pYcWAH2kTfrGQ0sg
Instragram: https://www.instagram.com/roadkillsoda/

Damage Case
Facebook: https://www.facebook.com/DamageCaseBand/
Bandcamp: https://damagecase.bandcamp.com/album/rocknroll-justice
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCWP4EF7QFVpkt5oUzZlMTpg

RKS Damage Case Expirat Gig Poster
Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.