Ignore The Sign, trupa construita in jurul exceptionalului Ossy Pfeiffer, nu a fost niciodata una politica. Dar este o trupa care stie sa ia atitudine atunci cand situatia o cere si asta se confirma prin ultimul single “Silver Wind”, aparut astazi.

Din punct de vedere muzical, trupa ne prezinta cea mai buna latura a sa.Riff-urile sunt in numar mare, foarte heavy si extrem de penetrante. In ceea ce primeste continutul, versurile, Ossy Pfeiffer si Anca Graterol, ne povestesc despre fenomenele sociale pe care le remarcam si noi de ceva timp: teorii conspirative absurde, fake news ridicole si paradigma de invrajbire a unor categorii sociale impotriva altora.

Versuri ca “Skip all the leaders and all the big brands, dragons are flying, it’s all in your hands” , “Be alert! Do not listen to the rubbish from idiots who have only come to power because they spout the words that the frustrated masses want to hear!” pot fi catalogate ca o incitare la gandire pentru fiecare ascultator in parte.

De asemenea, faptul ca videoclipul este filmat in pavilionul “Amazonia” din Hannovra, este in fapt o chemare spre natura, spre familie, spre comuniunea cu lumea in care traim.

Impreuna nu unul impotriva celuilalt.

Ignore The Sign - A Line To Cross
 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.